Wie is betroffen ?

U bent hier : Home/Prestaties/Biomechanische Onderzoek/Wie is betroffen
Lees ook : In two woordenVerloop van de Raadpleging

Kindernen

Zij zijn in volle groei en het heel musculo-skeletachtig systeem is te veel laxe. De gewrichtsbanden en de scharnieren zijn gebonden aan ruwe proeven en kunnen zich vervormen en afwijkingen geven, die, zij, gemakkelijker vatbaar voor verbetering in de kinderjaren zijn.

Adolescenten

Vele ziektenleer van groei komt eveneens in volle adolescentie voor. Bovendien het gedrang van groei komen per piek tot stand, hetgeen verplichtingen op de lichamen niet gewend aan deze verschillen veroorzaakt.

Volwassenen

Wij lopen, wij werken, wij onophoudelijk verplaatsen, de hele dag. Ons beroep kan ons zittend en zelfs te actief maken. In een geval zoals in de andere, het plotselinge lichaam van de overbelasting en surpressions.

Sporlieden

De sportman, toevallig als die van hoog niveau, ondergaat enorme verplichtingen die tot 7 keer gaan, het gewicht van het lichaam. Dat wat terugkomt om te zeggen dat elke stap uitgevoerd een permanente belangrijke overbelasting opslaat.

Vijfenzestig-plusser

Met de leeftijd, vervormen onze scharnieren zijn, wijken zich af, plantaire capiton heeft de neiging om volledig te verdwijnen. Het comfort wordt een luxe zonder functionele zolen van comfort.

Riziko’s Patiënten

De diabetespatiënten, neuropatische patiënten en andere riskante patiënten, kunnen onder meer lijden: – hyperalgie (hypergevoeligheid) die ondraaglijke pijnen veroorzaaken – hypoalgies (afwezigheid van de pijn – vergezeld van gedeeltelijke of totale afwezigheid van gevoeligheid) die ulceres van elk soort aan alle drukse punt veroorzaken, die conflicten met de schoen creëren en bij het verloop.

Comments are closed.