Verloop van de raadpleging

U bent hier : Home/Prestaties/Profesionnele Voetzorg/Verloop van de raadpleging
Lees ook : In twee wordenWie is betroffen ?

voorzien

30 tot 50min van consultatie voorzien.

Verloop van de Raadpleging

De Raadpleging in Podologie, voor een voetzorg kan inbegrepen :

Een Diepgaande anamnese

Antecedenten Eventueee aanvulende onderzoeken Type en karakter van de pijn

Schoenen Advis

Kwaliteit van dagelijkseschoenen Kwaliteit van de sportschoenen Uitleg over slijtage van de schoenen

Klachten Behandeling

De behandeling van de klachten omvat – Snijden van de nagels aan het vierkant, – Terugtrekking van de péri-unguéaux voren – Uitsnijding van de hyperkeratosis, – Behandeling van de voorgestelde nagel – Behandeling van de voetschimmel (huid en nagel) -… Eveneens genoemd, instrumentale behandeling, wordt hij met instrumenten schoongemaakt en gesteriliseerd tussen elke patiënt verwezenlijkt.

Preventieve en Behoude Adviezen

Adviezen van hygiëne, van snijden van nagel, schoenen, van sokken,… worden aan elke patiënt gegeven. Het is absoluut noodzakelijk om streng te zijn in het dagelijkse beleid van zijn voeten als wij de snelle behandeling en zonder récidive willen.

Een onderzoek van de oorzaak

Indien mogelijk beogen wij de klacht en proberen het te behandelen door verschillende maatregelen.

Discrete Apparatuur

Correctible Orthoplastie

Silicone dat op maatregel van de voet wordt gevormd, die het mogelijk maakt om een gewrichtsafwijking te corrigeren als zij herleidbaar is: Hallux Valgus , Clinodactylie, Klauwen van de tenen, Overlapping van teen, …

Protective Orthoplastie

Silicone op maatregel die het mogelijk maakt om de pijnen te beschermen die door de wrijvingen in de schoen worden veroorzaakt.

Orthonyxie

Haak, attelle die het mogelijk maken om de nagel te herstellen die een verdorven kromming heeft en die de stoffen beschadigt die, zoals de huid, aan de voren en het unguéal bed grenzen.

Onychoplastie

Gedeeltelijke of totale wederopbouw van de nagel om de gevolgen van een afwezigheid van nagel te beperken. De gedeeltelijke of totale afwezigheid van een nagel kan een voorgestelde nagel veroorzaken (zij en zelfs voorafgaand)

Functionele Zolen op maat

Uitvoeren van een aanvullend biomechanisch onderzoek om de plantaires oorzaken van hyperkeratosis, clinodactylie, of Hallux Valgus te beogen (lire la suite…)

Comments are closed.