Wie is betroffen ?

U bent hier : Home/Prestaties/Profesionnele Voetzorg/Wie is betroffen ?
Lees ook : In twee woordenVerloop van de Raadpleging

Kinderen en Adolescenten

Clinodactylie (overlapping van de tenen of tenen in windstoot) wordt vaak bij de kinderen beneden leeftijd ontmoet. Zij is te wijten aan een haven van te kleine of te nauwe schoenen en veroorzaakt onbuigzame afwijkingen als zij niet op tijd zijn genomen. Gedurende de groei, is het frequent ingegroeide nagels terug te vinden die door slecht snijden van nagel of door scheiding van een ungueale deel worden voorgesteld. Kindjes beklagen zich niet zo gemakelijk, zullen de kinderen op het laatste moment wachten om hun pijn aan te duiden. Het is belangrijk om te weten dat de verrichting van voorgestelde nagel niet verplicht maar een behoudende behandeling het mogelijk maakt is om de besmetting af te schaffen volkomen en om het geheel van zijn nagel zonder invasif behandeling te behouden. De gewrichtsklachten kunnen eveneens het onderwerp van bijzondere aandacht zijn. Hallux Valgus bijvoorbeeld, dat hij erfelijk of niet is, kan door een orthoplastie correctie of door een paar functionele zolen opgelost worden

Volwassenen

De huidige vennootschap legt ons op om gesloten en zelfs elegante schoenen te dragen. De voeten van de mannen misschien minder dan die van de vrouwen lijden vaak aan het eind van de dag wanneer het niet de hele dag is Verschillende klachten wachten ons op als wij geen zorg van onze voeten nemen: – Voetschimmel, hoorn, voorgestelde nagel, hallux valgus, quintus varus, eksteroog, klauw van teen, wrat,… Het is tijd om onze voeten te nemen in handen.

Sportlieden

De sportman, hebben wij het tevoren vermeld, een overbelasting op elk moment bij zijn sport opgeslagen. Het is dus meer dan frequent een onrust van de huid (hoorn, eeltplek,…) te ontmoeten nagels (hématome onder unguéal, hoorn onder unguéal, voorgestelde nagel,…)

Vijfenzestig-plusser

Met de leeftijd, vervormen onze scharnieren zijn, wijken zich af, plantaire capiton heeft de neiging om volledig te verdwijnen. De wrijvingen, te wijten aan al deze afwijkingen en verlies van capiton, veroorzaken hyperkeratosis die zich onophoudelijk vernieuwen. Voor bepaalde personen, is de zorg een gewone maandelijkse behandeling geworden. Het is wenselijk om te weten dat de personen van meer dan 60 jaar in het algemeen van terugbetaling voor de zorgen van podologie bij hun verzekering genieten

Riziko’s Patiënten

De diabetespatiënten, neuropatische patiënten en andere riskante patiënten, kunnen onder meer lijden: – hyperalgie (hypergevoeligheid) die ondraaglijke pijnen veroorzaaken – hypoalgies (afwezigheid van de pijn – vergezeld van gedeeltelijke of totale afwezigheid van gevoeligheid) die ulceres van elk soort aan alle drukse punt veroorzaken, die conflicten met de schoen creëren en bij het verloop.

Les soins s’adressent aux enfants, aux adolescents, aux adultes et aux personnes âgées. Plus particulièrement encore pour les sportifs, les patients à risque. (lire la suite…)

Autres prestations

Analyse biomécanique. Contrôle de fonctionnement. Réflexologie.

Comments are closed.